Inredningsexpertens kök

Inredningsexperten och stylisten Saša Antić drömde om ett annorlunda kök i sin lägenhet. Det lilla köket skulle spegla hans personliga stil, hålla i många år och vara lätt att rengöra. Läs Saša Antićs tips om hur man maximerar utrymmet i ett mindre kök och se det färdiga resultatet.

Designmöte

Gör som Saša

Få hjälp av våra köksexperter och hitta den optimala kökslösningen som passar dina behov, önskemål och budget. Boka ett kostnadsfritt designmöte och kom ett steg närmare ditt köksförälskelse.

Boka ett designmöte

Inredningsexpertens bästa råd för köksrenovering

"Följ din magkänsla och lyssna på dina behov. Man ska inte tänka så mycket på vad andra gör. Satsa på hållbara och äkta material och var inte rädd för att ta hjälp av köksexperter som erbjuder sig att rita och planera ditt nya kök”, säger Saša Antić.

Få mer inspiration

När du letar efter ett nytt personligt kök kan du hitta mycket inspiration genom att lyssna på vad andra har gjort, och vilka överväganden de har gjort. Vi har samlat ett antal kundberättelser för dig som funderar på kök. Få inspiration till material, färger och funktioner - och upptäck de många möjligheterna.

UPPTÄCK FLER KUNDBERÄTTELSER