Du är här: Hem / Nytt kök / Köksdesign / Slät Vit / Slät Grå

/ SLÄT VIT och SLÄT GRÅ

Klassiskt kök i tidlös design

Modell Slät Vit/Grå är ett bra val om du vill ha ett klassiskt kök utan att det behöver kosta en förmögenhet.

De enkla, vita luckorna ger ett klassiskt och tidlöst uttryck som ger många möjligheter till intressanta kombinationer med andra modeller och färger.

  • Klassiskt kök i tidlös design
  • Kan enkelt kombineras med andra modeller
  • Finns till ett fördelaktigt pris

När din köksdröm är ett klassiskt kök

Det klassiska och tidlösa köket har många kvaliteter utöver det fördelaktiga priset. Framför allt de rena linjerna och den enkla stilen, som ger ett minimalistiskt uttryck, är något som har gjort det klassiska köket till en favorit bland köksentusiaster.

Lär dig mer om det minimalistiska köket

Levereras i följande färger:

Slät Vit

Få köksexpertens råd

Boka ett gratis designmöte utan förpliktelser med någon av våra köksexperter, som kan ge dig råd och besvara dina köksfrågor.

Boka ett gratis designmöte Hitta din HTH-butik
HTH

VH-7 GREPPSPÅR

Önskar du ett handtagslöst kök kan Slät Vit och Slät Grå användas till HTH:s unika VH-7 Concept, som ger dig ett stilrent lyxkök med släta luckor.

VH7 | HTH

VÄGEN TILL DIN KÖKSKÄRLEK

Du bestämmer själv åt vilket håll du vill gå när du ska förverkliga ditt nya kök. Vi kan göra hela jobbet åt dig, eller så kan du göra det själv. Oavsett vad du väljer står vi alltid redo att hjälpa dig.

Vi monterar, levererar och sätter upp
Vi monterar, levererar och sätter upp

Förälskar du dig i ett HTH-kök kan du få din kökskärlek helt utan besvär.

HTH-skåpen monteras på vår danska fabrik i Ølgod, och våra egna chaufförer levererar dem hem till dig. Vi sätter upp ditt kök och står för allt eller delar av det övriga arbetet. Du bestämmer.

Och naturligtvis erbjuder vi dig expertrådgivning hela vägen från första idén tills köket står klart.

Läs mer om möjligheterna hos HTH
Vi monterar och levererar
Vi monterar och levererar

Har du fallit för ett HTH-kök kan du välja att få ditt kök från vårt klassiska HTH-sortiment.

På HTH monterar vi skåpen på vår danska fabrik i Ølgod, och levererar dem ända in i din bostad med våra egna chaufförer.

Och våra dedikerade köksexperter står naturligtvis redo att hjälpa dig, hela vägen.

Läs mer om möjligheterna hos HTH
Du gör det själv
Du gör det själv

Är du händig och sugen på att göra jobbet själv, kan modell Slät Vit och modell Slät Grå fås i Gör Det Själv HTH-sortimentet.

Hos Gör Det Själv HTH monterar du dina skåp själv. Därmed får du möjlighet att spara pengar på köket.

Vi kan också leverera köket hem till dig om det passar dig bättre. Naturligtvis kan du också få hjälp av våra köksexperter, från start till slut.

Köp Gör Det Själv HTH online

FAKTA OM MODELL SLÄT VIT

Slät Vit är en 16 mm robust dekorlucka som har belagts med silkesmatt melamin. Den klassiska köksdesignen fulländas av ett plastband som luckorna är kantade med.

Dekorluckornas yta består av det slitstarka materialet melamin, som består av papper och lim som pressats samman och lagts på en spånskiva.

UTMANA DEN KLASSISKA STILEN

Vill du ge det tidlösa köket en modern touch och utmana den klassiska stilen kan du prova att tillföra svarta inslag till ditt kök.

Den svarta färgen har blivit en del av det skandinaviska köket och skapar en flott kontrast som tillför en sofistikerad touch till det klassiska köket.

BÄNKSKIVAN SOM FULLÄNDAR KÖKET

När du väljer bänkskiva till de vita, tidlösa köksluckorna har bänkskivan stor visuell betydelse. Genom det material du väljer till din bänkskiva kan du ta stilen i den riktning du önskar. Till exempel är en bänkskiva i massivt trä ett bra val när du vill tillföra värme till den klassiska köksstilen.

HTH

Sofie Larsen, köksexpert:

"LJUSA LUCKOR ÄR DET SÄKRA VALET"

Vill du ha ett tidlöst kök är ljusa luckor det rätta valet för ditt kök. Med ljusa luckor har du en neutral bas som är enkel att tillföra personlighet till när du inreder resten av ditt kök.

HTH

PÅ HTH ÄR VI DEDIKERADE TILL KÖKSKÄRLEK SOM HÅLLER

Välkommen till HTH