FAST FÖR STILREN DESIGN

Du är här: Hem / Nytt kök / Kökskoncept / Grepplöst kök

GREPPLÖST KÖK
STILREN DESIGN BLIR ALDRIG OMODERN

Ett grepplöst kök är symbolen för kökskärlek som håller. Det stilrena uttrycket har blivit en klassiker i dansk design och med HTH:s unika greppspår VH-7 har du en mängd olika alternativ för att göra ditt kök personligt.

Öppna dina lådor utan problem med VH-7-greppspår

Designmöjligheterna med VH-7

Med de karakteristiska greppspåren har du massor med möjligheter att skapa exakt det designuttryck du vill åt – oavsett om du gillar luckor, lådor eller lådlook.

VH-7 GREPPSPÅR

Du har flera alternativ när du ska välja greppspår till ditt grepplösa kök. Välj greppspår efter lackfärgen på köket eller skapa en iögonfallande effekt med ett greppspår i en kontrasterande färg.


ÄNDRA FÄRG I DITT NYA KÖK MED ETT KLICK

Använd vår Design Styler för att hitta rätt färger och material till ditt grepplösa kök.

ETT GREPPLÖST KÖK I MÅNGA PRISKLASSER

Priset på ditt grepplösa kök beror på flera olika saker. Hur stort är det? Vilka material väljer du? Hur mycket av arbetet vill du göra själv? För att ge dig ett konkret svar har vi samlat de faktorer som påverkar priset på ditt kök i vår prisguide.

Prisguide

DET GREPPLÖSA KÖKET I NY TAPPNING

VH-7 Concept har tre olika greppspår som du kan använda till ett stort antal fronter vilket ger dig friheten att skapa ditt personliga grepplösa kök.

Om du väljer modell Focus och lägger till VH-7-greppspår har du möjlighet att lägga till ytterligare en fantastisk designdetalj. Vi har nämligen lekt med de grepplösa horisontella linjerna och lagt till ett asymmetriskt element.

EN HYLLNING TILL DE RENA LINJERNA

VH-7 Concept bygger på vackra och funktionella greppspår som ger det grepplösa köket sitt speciella designuttryck med smala, vertikala och horisontella linjer. Med de unika greppspåren undviker du urfräsning i luckan – en lösning som annars kännetecknar andra grepplösa kök.

VH-7 Concept ger köket en minimalistisk look med eleganta linjer och ett bra grepp på luckan.

FÅ SVAR PÅ DINA KÖKSFRÅGOR

Fråga våra köksexperter och få svar på dina frågor om nytt kök, badrum eller garderob.

Boka ett gratis designmöte
HTH
VH-7 Focus | HTH

LÄR KÄNNA OCH SE DITT NYA GREPPLÖSA KÖK

Du får den bästa upplevelsen av design, material och finish genom att besöka en av våra inspirerande butiker.

Kom och upplev ditt nya kök