Så väljer du rätt kökslådor

När du ska välja lådor till ditt kök finns det ett antal saker du bör tänka på för att göra valet enklare för dig.

Börja med att svara på dessa frågor:

Få råd från våra experter

Vill du ha hjälp med att fatta rätt beslut när du väljer kökstillbehör? HTH:s köksexperter är redo att ge dig råd - kostnadsfritt och utan förpliktelser.

Boka ett kostnadsfritt designmöte

FAQ

Valet av lådor beror på dina behov och preferenser. Tänk på faktorer som lådstorlek, design, layout och funktionalitet. HTH erbjuder olika lådtyper, inklusive lådor med fullt utdrag, lådor med integrerad soft-close och avdelare.

Läs mer om köksmaterial

LUX kökslådor är ett sortiment av premiumkökslådor från HTH. Lådorna är utformade med lyx, funktionalitet och hållbarhet i åtanke. De erbjuder avancerade funktioner och kvalitetsmaterial som förbättrar både utseendet och användbarheten i köket.

Få tips om lådinredning

Soft close-tekniken ger en tyst och smidig stängning av lådorna utan smällar. Detta skyddar lådmekanismerna och förlänger deras livslängd. Det minskar också risken för att fingrarna fastnar och ger köket en lyxigare känsla.

Upptäck våra kök

Det kan vara svårt att föreställa sig exakt vilken lösning som bäst uppfyller dina behov. Besök en av våra HTH-butiker och upplev våra köksdesigner på nära håll.

Hitta din HTH-butik