SVART OCH SOFISTIKERAT

Du är här: Hem / Nytt kök / Kökstrender / Svart kök

SVART KÖK.
SKAPA ETT VISUELLT STATEMENT

Ett svart kök är ett modigt val som länge har fått designentusiaster att klappa händerna. Den eftertraktade looken kan fås i många tolkningar. Gemensamt för dem är att de svarta inslagen skapar ett visuellt statement fyllt av elegans och dramatik.

FÅ KÖKSEXPERTENS
GODA RÅD OCH IDÉER

Har du förälskat dig i ett svart kök står vi redo med
goda idéer och råd som utgår från dina önskemål och behov.

VAD KOSTAR ETT SVART KÖK?

Priset på ditt kök påverkas av flera saker. Storleken, de material du väljer och hur mycket du själv kan göra är viktiga faktorer. Få en överblick över vad som påverkar kökspriset i vår prisguide.

HITTA DE RÄTTA FÄRGERNA

Experimentera med färger och material till ditt svarta kök med vår Design Styler.

MASKULIN KÖKSDESIGN

Pierre Leander valde att gå all-in med svarta element när han renoverade sitt kök.

Se de spännande materialvalen och det vackra samspelet som skapar en maskulin helhet.

Se Pierres svarta kök

ALLT I SVART

Väljer du att gå all-in kan du hitta all köksinredning i svart. Köksluckor, bänkskiva, handtag och vitvaror i svart, och som något relativt nytt: svart diskho och armatur.

När allt ska vara svart är det en bra idé att blanda olika ytor och material. Det gör looken mindre enformig och skapar en god dynamik.

Tendens Faner | HTH
VH-7 Kitchen Focus Laminat | HTH

KLASSISKA KONTRASTER

En klassisk variant av den svarta looken är kombinationen av svart och vitt. Kontrasten ger ditt kök en spännande look som känns mycket elegant.

Du kan designa ett svartvitt kök på många olika sätt. Skapa den klassiska kontrasten mellan svarta köksluckor och en vit bänkskiva som lyser upp rummet.

Du kan också leka med dynamiken mellan en svart skåpvägg och en vit köksö när du vill ha ett svartvitt kök.

Hitta din bänkskiva

SVARTA INSLAG MED STARK EFFEKT

Alla rum passar inte för ett svart kök. Har du ett mindre kök med begränsat ljusinsläpp är ett helsvart kök en mindre bra idé, eftersom svart stjäl ljuset. Som tur är kan du enkelt lägga till svarta inslag i din köksdesign ändå.

En ny trend inom köksinredning är svarta diskhoar och armaturer. De svarta inslagen skapar en snygg effekt både i ton-i-ton-designen och i kombination med andra färger och material.

Välj en svart diskho/armatur

UPPLEV DITT NYA KÖK I DAG

Se helheten innan du bestämmer dig.

Besök din närmaste HTH-butik, där alla modeller och material finns samlade. Du får en bra känsla för ditt nya kök när du har alla alternativen framför dig.
Nordic Spirit | HTH
Nordic Spirit | HTH
Nordic Spirit | HTH
Nordic Spirit | HTH