VÄLJ VITVAROR TILL KÖKET

Köket ska vara funktionellt och roligt att arbeta i. Därför är det viktigt att du har rätt vitvaror.
Följ våra tips för att hitta de bästa vitvarorna för ditt kök.

CASHBACK:
Få upp till 2000 kronor tillbaka!


När du köper en häll med inbyggd fläkt från Electrolux får du pengar tillbaka! Upp till 2000 kronor beroende på vilken du väljer.

Kampanjen gäller tre Electrolux induktionshällar med inbyggd fläkt.

Cashback-kampanjen gäller från vecka 14 till och med vecka 26.
Du måste registrera ditt köp inom 12 veckor efter köpet, senast 24/10.

Läs mer om Cashback

DRÖMMER DU OM EN VINKYL TILL DITT KÖK?

En vinkyl är inte bara en vinkyl. Det handlar om förvaring av vin, men vad bör man vara uppmärksam på?

Vi har samlat våra bästa råd och rekommendationer för val av vinkyl, så att du kan välja den vinkyl som passar just ditt kök, dina önskemål och behov.

Läs mer om vinkylar

INTELLIGENTA VITVAROR


Fyll ditt kök med smarta lösningar.

Kökets inredning, utrustning och vitvaror har blivit alltmer innovativa, funktionella och till och med intelligenta. Få inspiration om hur du skapar ett imponerande eget kök.

Se köksredskap

DEN PERFEKTA HELHETSLÖSNINGEN

Vi använder våra vitvaror varje dag och därför är det viktigt att de tål dagligt slitage. Det är därför bra att prioritera kvalitetsvitvaror som du kan använda i många år. HTH samarbetar med branschens bästa vitvaruleverantörer så att du kan få en perfekt helhetslösning där vitvarorna både matchar kökets design och dina behov.


TIPS FÖR ATT VÄLJA VITVAROR

Det är viktigt att du väljer vitvaror som du är riktigt nöjd med för att du ska kunna trivas i köket. Vi har sammanfattat våra viktigaste kunskaper och erfarenheter i fem tips som hjälper dig att välja vitvaror – oavsett om det är för ditt nuvarande kök eller ett helt nytt. 

VÄLJ VITVAROR EFTER BEHOV

Lever du ett aktivt liv som omfattar en snabb kopp kaffe på morgonen och fester på helgerna? Eller har du familj och barn, så att det alltid är många i köket och kylen alltid är full av matvaror?

Ingenting står stilla i livet, så det är naturligt att behoven ändrar sig, men innan du väljer vitvaror är det bra att fundera på vad du behöver mest i ditt kök. På så sätt kan du prioritera din vitvarubudget och uppfylla dina behov på bästa sätt.

Gör vårt kökstest och hitta din kökstyp

Art | HTH
Focus Laminate | HTH Emfang fra AEG | HTH

FÅ SMART HJÄLP I KÖKET

Om du vill göra saker och ting enklare i vardagen rekommenderar vi att du väljer intelligenta vitvaror. Oavsett om du väljer vitvaror från Siemens, AEG eller Miele kan du välja både snygga och smarta lösningar som du kan styra från din mobil.

Du kan till exempel köpa en diskmaskin som berättar när det är dags att köpa nytt diskmedel, en spis och köksfläkt som kommunicerar med varandra, eller ett kylskåp som kan skicka en bild till dig när du står i affären och inte kan komma ihåg om du behöver köpa mjölk eller ej.

Se fler innovativa kökslösningar

VAD KOSTAR NYA VITVAROR?

Vitvaror kan vara en stor del av din samlade köksbudget – särskilt om du behöver byta ut alla dina vitvaror. Priset beror till stor del på dina önskemål och behov.

Vi på HTH är alltid tillgängliga för att ge dig personlig och professionell rådgivning. Vi ser till att du håller din budget.

Om du vill ha ett exakt pris på ditt drömkök är du välkommen att boka ett gratis och icke-bindande möte med en kökskonsult.

HA KVAR GAMLA VITVAROR ELLER KÖPA NYA?

Om du redan har vitvaror är självklart en bra idé att fundera på om du ska återanvända dem. Det är viktigt att du tänker på hur stora dina nuvarande vitvaror är, eftersom du riskerar att anpassa det nya köket efter dina gamla vitvaror.

Dessutom går det vanligtvis inte att använda gamla vitvaror om du vill ha integrerade vitvaror som döljs bakom köksluckor. En annan viktig aspekt är strömförbrukningen, eftersom nya vitvaror drar betydligt mindre ström än vitvaror som har några år på nacken.

Å andra sidan kan du spara pengar i nuet genom att återanvända dina vitvaror, vilket gör att du inte behöver lägga ut lika mycket.

Få tips och råd i din HTH-butik

VITVARORNAS PLACERING

Fundera på hur du kan göra ditt kök till en bra arbetsplats. När du inreder ditt kök kan du använda idén om en ”arbetstriangel”, en osynlig linje mellan diskhon, spisen och kylskåpet som bildar en osynlig triangel och som maximalt får sträcka sig fem meter.

Fundera på om du vill ha ugnen under spishällen, som en klassisk spis, eller om du vill ha en inbyggd ugn i en bra arbetshöjd. Många vill ha en ugn i bordshöjd, men om du har ett mindre kök bör det helst inte vara på bekostnad av bordsytan eftersom du som minst behöver ha tre meter bord att arbeta vid.

Kom dessutom ihåg att det är optimalt att placera diskmaskinen och diskhon bredvid varandra.

Få tips om köksinredning

TÄNK PÅ VITVARORNAS LJUDNIVÅ

Många vill diskutera vad som hänt under dagen när de står i köket och lagar mat. Därför bör du vara uppmärksam på köksfläkten, diskmaskinen och kylskåpets ljudnivå, så att diskussionen inte drunknar i oljudet från vitvarorna.

Om du bor i en mindre lägenhet eller om vitvarorna finns i ett kök/allrum kan vitvarorna föra väsen i andra rum än bara köket. I sådant fall bör du vara särskilt uppmärksam på ljudnivån.

FÅ DET DU BEHÖVER
MED VITVAROR FRÅN HTH

Vi ger dig:
> Kompetent rådgivning som anpassats efter dina behov.
> Mått och modeller som passar ditt HTH-kök.
> Vitvaror som passar din köksdesign.
> En okomplicerad process – vi tar kontroll och ansvar.
> Ett stort utbud av kök och vitvaror.
> Utbildade vitvarumontörer.
> Alla garantier, på en och samma plats.

Du slipper bekymmer när du köper
dina vitvaror hos HTH.

HITTA VITVAROR TILL DITT KÖK

Vi på HTH är köksexperter, och vi samarbetar
med branschens bästa vitvaruleverantörer.

Vi har överblick över alla möjligheter, och vi
är redo att ge dig råd.