FJÄRÅSKUPAN
FÖR HAND, FÖR HEM

Sedan 1989 har Fjäråskupan tillverkat köksfläktar och kupor för hand och hjälpt många familjer att förverkliga sina köksdrömmar. Här har du möjlighet att få en välarbetad inredningsdetalj med hållbarhet och funktionalitet i världsklass.


KÖKSFLÄKTAR MED OÖVERTRÄFFAD FLEXIBILITET

Vi tillverkar alla köksfläktar för hand i vår egen fabrik. För oss är allt möjligt när det kommer till form, funktion och teknik. Våra kunder behöver inte anpassa sig efter sortimentet utan vi anpassar sortimentet efter kunderna.

Våra köksfläktar kan anpassas till alla slags ventilationslösningar i alla slags bostäder. Villa som flerfamiljshus, centralventilation som kolfilterlösningar. Till de flesta modeller går det att välja till PlasmaClean, framtidens återcirkulationslösning.

INSPIRATION FRÅN FJÄRÅSKUPAN

Se sortimentet i vår katalog och mycket mer

Fylld med inspiration, recept och produkter. Ta en titt idag och lär dig hur en bänkfläkt fungerar eller hur PlasmaClean renar luften, precis som på en rymdstation.

Det finns något för alla:

Se vår katalog här

PLASMACLEAN

- effektiv återcirkulationslösning

Fjäråskupans nya elektroniska plasmafilter PlasmaClean innehåller en revolutionerande teknik som resurseffektivt tar bort 99 % av all lukt från köket.

Detta genom att effektivt bryta ner partiklar som passerar igenom det, inte bara doftämnen och matos utan även exempelvis virus och allergener.


LYXIG BÄNKLFLÄKT MED KRAFTFULL FUNKTION

Vi på Fjäråskupan har inte bara traditionella köksfläktar i sortimentet utan även bänkfläktar. Våra bänkfläktar kan utrustas med PlasmaClean eller anpassas för frånluft. Till våra bänkfläktar har vi en mängd tillbehör som platta kanaler i plåt i alla möjliga utförande, allt för ett perfekt resultat.


ALLT MAN KAN ÖNSKA SIG

Det ska vara enkelt att laga mat, och det ska vara enkelt med funktioner. Fjäråskupan Opus har allt man kan önska sig.


BÄTTRE LUFTMILJÖ

Tillsammans med PlasmaClean gör Fjäråskupan luftmiljön renare i köket.


DU VÄLJER SJÄLV

Vi erbjuder köksfläktar i alla möjliga färger och olika material. Vi finns här för att förvekliga dina köksdrömmar.

VI GER DIG PERSONLIG RÅDGIVNING

När du väljer vitvaror till ditt nya kök är det viktigt att de matchar dina behov och önskemål för design och funktion. Hos HTH samarbetar vi med branschens bästa vitvaruleverantörer så att du får en perfekt helhetslösning.