Köksstudio

Berit Nordstrand – norsk läkare, kokboksförfattare och influencer – skrev en detaljerad önskelista innan hon designade sitt nya HTH-kök. Första punkten på listan var att det skulle vara husets hjärta och samtidigt fungera som en filmstudio.

@BNORDSTRAND

Berit Nordstrand brinner för att kommunicera hur man kan få mer livskvalitet genom att använda små knep med stor effekt.
Hon är utbildad läkare, föreläsare, influencer, författare och mamma till sex barn. På Instagram-profilen @bnordstrand kan du se alla spännande projekt som Berit Nordstrand är en del av.
Berit Nordstrand bor i Trondheims vackra gamla stadsdel med sin man och yngsta dottern. Det traditionella norska trähuset, som hon har döpt ”Casa Nordstrand”, utgör basen både för Berits familjeliv och hennes yrkesliv som förmedlare av hälsa och livsglädje.

"Jag är en nörd och har lagt ner mycket tid på att göra research innan jag hittade rätt köksleverantör"

- Berit Nordstrand

Den perfekta köksstudion

Berit Nordstrands kök är unikt eftersom det inte bara är ett kök, utan även fungerar som en studio där hon skapar innehåll till t.ex. Instagram, YouTube och hennes egen blogg. Varje dag inspirerar Berit sina mer än 110 000 följare om hur de kan leva ett hälsosamt liv utan att kompromissa med livskvaliteten. Hon har också över 2 miljoner besökare på sin blogg varje år.

"Jag vill ha ett kök som återspeglar bra hantverk och beprövad kvalitet"

- Berit Nordstrand

Designmöte

Gör som Berit Nordstrand

Besök din lokala HTH-butik och få hjälp med att inreda ditt kök så det passar dina önskemål och behov. Våra köksexperter står redo att inspirera dig och visa dig möjligheterna.

Boka ett gratis designmöte

"Jag slipper torka bort feta fingeravtryck på bänkskivor och skåpdörrar hela tiden för att trivas."

- Berit Nordstrand

"Mitt kök är inte bara ett kök. Det är en samlingspunkt och en plats där familj och gäster ska trivas"

- Berit Nordstrand

"Jag älskar att min kombiugn har ett speciellt jäsprogram och ett bakprogram med ånga. Det ger luftigt bröd med en extra knaprig skorpa."

- Berit Nordstrand

Se vad andra kunder har valt

Drömmer du om ett nytt kök kan du hitta massor av inspiration från vad andra har valt. Se våra många kundberättelser och hitta idéer för ditt eget kök.

Se fler kundberättelser