Kreativ matverkstad hos @salmonstreet

Varma nyanser, spännande materialval och bra hantverk tillsammans med oanade mängder kreativitet. Det är Trine Trøstrup Darrés – även känt som Salmon Street – drömkök från HTH.

@salmonstreet

Bakom SalmonStreet finns frisören, makeupartisten och stylisten Trine Trøstrup Darré samt snickaren och komikern Anders Nielsen.
År 2017 vann de Boligmagasinets pris ”Årets Boligstyllister” efter renoveringen av deras dåvarande lägenhet. Det kreativa paret har dessutom varit med i tv-programmen 3xbeliggenhed och Mesterskaberne.
Deras nuvarande projekt är en gammal prästgård i Valby som Trine och Anders tog över 2018. Du kan följa renoveringsprocessen på @salmonstreet.

"Anders och jag gör det vi tycker är spännande och innovativt – och det ska helst inte vara något du har sett 100 gånger tidigare."

- Trine

Välkommen till den gamla prästgården i Valby. En kreativ lekplats och hem för Trine och Anders som för andra året håller på att genomföra totalrenoveringen av drömhuset.
Paret bor i huset medan de renoverar det och dokumenterar hela processen på Instagramprofilen @salmonstreet. Och nu har de kommit till köket:
”Vi har planerat och ritat på köket i nästan två år nu utifrån rummets inredning och vad vi skulle vilja ha för funktioner i rummet”, säger Trine och fortsätter: ”Vi vill inte ha ett något ”vanligt” eller klassiskt kök. Vi vill ha vår egen lösning och tolkning av vad som är det rätta köket för oss.”
Visionen för köket är tydlig. Det ska vara en varm och trivsam matverkstad med läckra detaljer och industriella undertoner.

"När du väljer en blank bänkskiva som den här kräver det kanske lite mer noggrann rengöring. Men det är ju så himla snyggt!"

- Trine

Designmöte

Gör som Trine och Anders

Trine och Anders använde HTH's köksexperter för att få drömköket uppritat. Det kan du också göra. Vår duktiga personal står alltid redo att hjälpa till och ge råd om dina möjligheter.

Boka ett gratis designmöte

"Arbetstriangel i ett kök? Det är inte något jag personligen tycker ska styra hela tänket kring ett kök."

- Trine

Salmon Streets fem bästa tips

1: Få provbitar på de färger och material du överväger och gör en moodboard där du kan se om dina idéer fungerar i verkligheten.

2: Prata med en köksexpert som kan komma med idéer och lösningar som du inte har tänkt på själv.

3: Tänk noga över hur köket kommer att användas och lås inte fast dig vid saker som ”skötsel”, arbetstrianglar och andras välmenande råd. Det är ditt kök och det ska fungera för dig.

4: Research! Det finns så många vackra material och lösningar, så lägg ner tid på att hitta det som är helt rätt för ditt projekt.

5: Använd din kreativitet och våga tänk i annorlunda lösningar. Vem har sagt att spishällen och diskhon inte får vara på vardera sidan om köksön om det nu fungerar för dig?

Se fler kundberättelser