Bänkskiva till badrummet

Både design och praktisk funktionalitet är viktigt när du väljer en bänkskiva för badrummet. Få en översikt över material och alternativ och hitta den bänkskiva som uppfyller dina estetiska och funktionella behov.

Bänkskivor

Hitta rätt bänkskiva för badrummet

Förutom att bidra till stämningen i badrummet finns det en del praktiska krav som bänkskivan måste uppfylla, bland annat att den ska vara lätt att underhålla och tålig mot fukt och vatten.

Från prisvärd till exklusiv bänkskiva

Det mest prisvärda valet är en bänkskiva i laminat, medan bänkskivan i massivt trä ligger i mitten av prisklassen. Keramik, granit och CoreStone ligger i den exklusiva änden av prisskalan. Priset på din bänkskiva beror på storlek och material. När du vet måtten på bänkskivan kan du räkna ut det exakta priset.

Få ett exakt pris

Romantiskt eller stilrent?

Ska ditt badrum andas spa-atmosfär? Eller vill du skapa en stram och stilren look? Oavsett vad du gillar så spelar fronterna en viktig roll i den slutliga stämningen i badrummet.

Hitta din badrumsdesign

Få experthjälp för badrummet

Vill du veta mer om bänkskivor för badrum? Ta hjälp av en av våra experter på inredningsdesign och ta ett steg närmare ditt nya badrum.

Boka ett gratis designmöte