HTH:s Totalkoncept

Oavsett om det är totalentreprenader eller delentreprenader ger vi alltid professionell rådgivning och projektledning.

GÖR DRÖMMEN TILL VERKLIGHET - HTH:s totalkoncept
HTH:s totalkoncept innebär att vi levererar den kompletta kökslösningen, d.v.s. inte bara leverans och installation av HTH-element, utan även att vi kan hjälpa till med VVS-, el- och målningsarbetet som utgör helhetslösningen. HTH kan processen och vi vet hur vi sätter ihop alla pusselbitar. Ett typiskt projekt består av följande faser:

1. Rådgivning, dialog och planering
Vi erbjuder en inledande dialog om vilka tankar, önskemål och krav du tänker dig ska utgöra ramarna för framtidens kökslösning. HTH erbjuder professionell rådgivning och är alltid uppdaterad med det senaste inom byggbranschen. Väljer du HTH som affärspartner får du en stor och pålitlig leverantör med konkurrenskraftiga priser, ett brett produktsortiment och förmåga att klara leveranstider och budgetar.
Efter en inledande dialog kommer HTH att presentera ett förslag till projektplan. Vi kan sätta ihop en installationsplan på egen hand eller i samarbete med andra yrkesverksamma för att göra det lättare att hålla överblick över hela processen från början till slut.

2. Behovsanalys och lösningsförslag
Utifrån en budgetram kan vi erbjuda rådgivning kring inredning och materialval samt sammanfatta vilka funktioner köket ska ha. HTH föreslår sedan en möjlig lösning.

3. Förberedelse och montering
HTH:s totalkoncept innebär att vi tar hand om allt från VVS och elinstallationer till golvläggning, målning och montering. Vi erbjuder också Hjälp med installation av eventuella höj- och sänkbara element samt installation av HTH-modulerna.

4. Kvalitetskontroll
Du får dokumentation om allt utfört arbete och vi kvalitetssäkrar kontinuerligt de produkter som installeras av HTH:s montörer.

Kontakt

Hitta ditt företagscenter

HTH har återförsäljare och butiker över hela Sverige, så du kan enkelt komma i kontakt med oss.

Hitta ditt företagscenter