Det är många delar som måste sättas ihop när man väljer en kökslösning för institutioner: ekonomi, lagkrav, inredning och ergonomi. HTH:s totalkoncept innebär att vi tillhandahåller den kompletta kökslösningen, d.v.s. inte bara leverans och installation av HTH-element, utan även VVS och måleriarbete, som är en del av helhetslösningen.

Storskaligt eller barnvänligt?

Vill du att barnen ska kunna arbeta i köket - eller behöver du ett 100 % professionellt kök som kan leverera många måltider varje dag? HTH kan hjälpa dig att hitta den lösning du behöver så att du som institution kan få ett kök som speglar din inställning till mat och matlagning med din personliga prägel, samtidigt som det uppfyller alla lagstadgade krav och riktlinjer för ett institutionskök.

Slitstarka kök

Ett HTH-kök är gjort för att användas - mycket och länge. Med extremt slitstarka ytor som är lämpliga och godkända för institutionellt bruk. Tillverkade av material som är hållbara och utformade för att vara lätta att rengöra. Därför är vi inte rädda för att erbjuda en femårig garanti.

Ta hand om miljön

Om du väljer HTH hjälper du till att ta hand om miljön. HTH har stort fokus på att minimera miljöpåverkan när vi tillverkar kök i vår fabrik i Ølgod. Vi använder material som både skyddar miljön och ger en bra arbetsmiljö. Vi väljer trä, träskivor, lim och lacker med omsorg.

Satsa på ett kök som är inomhusklimatmärkt

Vi tycker inte att du ska leva med ett dåligt inomhusklimat - varken hemma eller på ett barnhem. Därför är ett stort urval HTH-kök certifierade av Dansk Indeklima Mærkning. Det innebär att köket har testats med avseende på avgasning och luktavvikelser från ett antal olika ämnen. Dansk Indeklima Mærkning är ett frivilligt system för byggprodukter, inventarier och möbler som administreras av Teknologisk Institut. HTH är också certifierat enligt både ISO 9001 och ISO 14001. Det innebär att HTH:s system och rutiner för kvalitet, miljö och arbetsmiljö har granskats och godkänts av certifierande företag.

Så kommer du igång

Vi kan erbjuda all nödvändig kompetens, inklusive rådgivning och projektledning för hela processen. Det enklaste sättet är att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt möte för att diskutera dina behov och önskemål för köket. Det kan du göra genom att ringa eller skriva till en företagsavdelning nära dig, eller genom att boka ett möte direkt på den här sidan.

Kontakt

Hitta ditt företagscenter

HTH har återförsäljare och butiker över hela Sverige, så du kan enkelt komma i kontakt med oss.

Hitta ditt företagscenter