INREDNING MED KÖKSÖ

Du är här: Hem / Nytt kök / Kökstrender / Köksö

KÖKSÖ.
KÖKETS OAS

Köksön är en välkänd favorit i skandinaviska kök. Som en oas ger ön stora möjligheter när du vill skapa en mysig samlingsplats i köket, men fungerar samtidigt som en praktisk arbetsstation. Därför är köksön en trend som inte går att undgå.

SAMLINGSPLATS OCH ARBETSSTATION

Vill du ha mer arbetsyta i ditt kök kan en köksö täcka de funktionella behoven och lite till. En utbredd trend är att använda köksön som en kombinerad arbetsstation och mysig oas.

Du kan till exempel avsätta den ena halvan av köksön till diskho, diskmaskin eller spishäll, och hålla

PRAKTISKA ÖVERVÄGANDEN

Trenden med en köksö fungerar fantastiskt i de flesta kök. Innan du sätter i gång med ”Projekt köksö” finns det dock ett par praktiska överväganden du bör göra: Stor eller liten köksö, avlång eller kvadratisk, med eller utan diskho, spishäll, diskmaskin och så vidare.

BINDER SAMMAN KÖKET

Det är inte utan skäl som köksön har blivit en kär ägodel i skandinaviska kök. I många hem är köksön den del som binder samman köket och gör rummet till mer än en matverkstad.

Inredd med några barstolar blir köksön ofta platsen där alla vill vara, för att avnjuta ett välförtjänt glas vin och dela upplevelser med familj och vänner.

ETT VISUELLT STATEMENT

Vill du leka med färger och material i ditt kök är det givet att släppa in köksön i leken. En köksö med fronter i andra nyanser än resten av köket fungerar som ett visuellt statement, som är lika snyggt som personligt.

Ska du även ha matplats vid köksön kan du välja en bänkskiva i en annan stil, så att köksön blir visuellt uppdelad i matplats och arbetsstation.

HTH

Køkkenekspert Anette Berg:

"KÖKSÖN SKAPAR EN OAS"

Köksön skapar utrymme för stora armrörelser i köket – och så är det häftigt att kunna kombinera en arbetsstation med en mysig oas.

HTH

VAD KOSTAR EN KÖKSÖ?

Stor eller liten köksö, design, tillbehör och materialval. Det här är bara några av de saker som påverkar priset på köksön. Få en överblick över vad som påverkar kökspriset i vår prisguide.

Focus  | HTH
Tendens Faner | HTH
Focus | HTH

UPPLEV DINA MÖJLIGHETER

Hos din närmaste HTH-butik kan du se alla möjligheterna med en köksö och hur den snygga designen och materialen ser ut i verkligheten.

Hitta närmaste HTH-butik
HTH
Harmony Dark | HTH

FÅ RÅD AV EXPERTEN

Har du fallit för trenden med en köksö? Få köksexpertens råd och vägledning om allt från design, storlek och form till prylar och tillbehör till din köksö.

Boka ett designmöte utan förpliktelser

PÅ HTH ÄR VI DEDIKERADE TILL KÖKSKÄRLEK SOM HÅLLER

Välkommen till HTH