VÄLJ RÄTT LUCKOR TILL BADRUMMET

Luckorna är en viktig del av badrummets känsla och estetiska uttryck. Bakom luckorna kan du gömma undan förvaring, och de bidrar till att spegla din personliga stil. Se utbudet av luckor i olika färger, material och stilar, och se vilken som blir din favorit.


HITTA DINA NYA BADRUMSLUCKOR

Alla våra luckor kan användas till kök och badrum såväl som till garderob och tvättstuga.

Vit Dammgrå Grå  Koksgrå Lera
Mocca/Mörk SandNordisk Grön Midnattsblå Plommon Svart 
Vit Ek Natur Ek Harmony Dark Svart Ek

INNAN DU VÄLJER LUCKOR TILL BADRUMMET

Oavsett om du ska bygga ett helt nytt badrum eller bara ska piffa upp ditt gamla med nya luckor, bör du tänka fem saker:

1. Ditt behov av förvaring
2. Stilen på badrummet
3. Färger och material
4. Rengöring och underhåll
5. Din budget

Hitta din badrumsdesign

Harmony Dark | HTH
Next | HTH Mono | HTH

DITT BEHOV AV FÖRVARING

Storleken på ditt badrum bestämmer hur mycket plats du har till förvaring. Med ett stort badrum för du plats till fina badrumsluckor, medan man i ett mindre badrum kanske får tänka lite kreativare.

Föreställ dig att alla våra skåp är byggklossar som kan kombineras på alla möjliga sätt. Det ger dig möjligheten att skapa precis den lösning som krävs för just dina behov.

Se möjligheterna i din HTH-butik

HITTA DIN BADRUMSSTIL

Har du förälskat dig i den nordiska och minimalistiska stilen eller kanske det romantiska badrummet i fransk stil?

Luckorna framhäver din personlighet och har en stor betydelse för badrummets uttryck. Det kan vara svårt att välja, men prova att kombinera de olika materialen på en moodboard. Det gör det enklare att se om material och färger stämmer överens med den stil du drömmer om.

Så skapar du en moodboard

RENGÖRING OCH UNDERHÅLL

Gemensamt för våra luckor är att de är enkla att rengöra och underhålla. Du rengör dem enkelt med en fuktig trasa och torkar sedan av med en torr handduk.

Matta laminatluckor kan vara ett bra val om det finns nyfikna små fingrar som lämnar fingeravtryck efter sig i hushållet. Om ni i stället är en familj där barnen har flyttat hemifrån eller inte längre än små, kan ni välja fritt mellan alla de olika alternativen. I sortimentet finns bland annat luckor med lack, laminat, faner och massiva lameller.

Hitta din badrumsdesign

HUR STOR ÄR DIN BUDGET?

Priset på dina badrumsluckor beror på storleken på ditt badrum, modellen och antalet luckor. Vi har luckor i alla prisklasser, och vi hittar en lösning som passar dig, oavsett storleken på din budget.

Om du vill ha exakt prisuppgift på ditt nya badrum får du gärna boka ett möte med våra erfarna inredningsexperter. Du förbinder dig inte till någonting.

Få priset på ditt badrum