FÅ MER PLATS I DET LILLA KÖKET

Du kan optimera utrymmet i ett mindre kök på flera sätt så att du utnyttjar varje tum fullt ut. Få inredningsförslag som ger mer plats och får ditt kök att kännas större.

Romantiskt minikök med massor av förvaringsutrymme
HTH

Köksexpert, Joachim Holmberg

”Så utnyttjar du varje centimeter”

Är du den lyckliga ägaren till ett mindre kök? Få konkreta tips för hur du kan uppfylla alla dina köksdrömmar, även om utrymmet är trångt. 

Besök din närmaste HTH-butik

HTH

Utnyttja höjden i rummet

Att inreda ett mindre kök kräver mer eftertanke. Med extra höga skåp, som väggskåp eller flera skåp byggda ovanpå varandra, får du mer förvaringsplats samtidigt som du utnyttjar annars outnyttjad yta fullt ut. Längst upp kan du förvara den köksutrustning som du inte använder så ofta.

Rymliga sockellådor

I en effektiv inredning av ett mindre kök får ingen plats gå till spillo. Utnyttja utrymmet ända ned till golvet med sockellådor. De är fantastiskt rymliga och du får lätt plats med flera.

Utnyttja hörn effektiv

Hörnplatsen får inte gå till spillo i ett litet kök. Ett nytt, smart sätt att garantera fullt utnyttjande är med CornerMoveID. Här kan du höja och sänka hörnskåpet genom att trycka på en kontakt. Skåpet har dessutom inbyggd belysning och eluttag.

Allt på en kompakt vägg

Samla hela ditt kök på en vägg. Skåp, arbetsstationer och vitvaror. Det kompakta utförandet ger rena linjer, skapar lugn och ro och får ditt kök att verka större. Lösningen är perfekt när utrymmet är begränsat, men fungerar lika bra i större rum.

  

Kom på plats i det lilla köket

Behöver du fler inredningstips kan du alltid titta in hos närmaste HTH-butik och be din lokala kökskonsulent om råd.

Boka ett möte utan förpliktelser
HTH
Stockholm | HTH

Se alla möjligheterna

Få mer information om inredningslösningar hos din närmaste HTH-butik.

Besök din närmaste HTH-butik