Mångårig erfarenhet
Vi har 30 års erfarenhet av att planera och genomföra omfattande köksprojekt i stora byggnader. Därför kan du vara säker på en professionell hantering av både stort och smått som är avgörande för att ditt kök ska fungera bra i vardagen.

Professionell rådgivning och inredning
Vi ger råd om ergonomisk inredning och optimal placering av funktionerna i köket utifrån dina krav, önskemål, behov och ekonomi. Vi har kontroll över lagkrav och offentliga föreskrifter och säkerställer att alla tillstånd och godkännanden finns på plats. Våra inredningsförslag är upprättade som standardiserade ritningar som uppfyller myndigheternas krav. Vi kan även tillhandahålla 3D-ritningar om du så önskar.

Endast de bästa leverantörerna
Våra leverantörer är uteslutande företag som kan erbjuda professionell inredning med fokus på energi, miljö och funktion. Projektledarna är erfarna och vana vid att leda stora professionella projekt med fokus på effektivitet och precision. Med andra ord kan de sin sak. Vi väljer våra affärspartners med omsorg.

Samarbete är nyckeln
till en bra lösning

En dedikerad projektledare säkerställer framsteg
Redan vid den första kontakten får du en dedikerad projektledare för ditt köksprojekt. Denna person ser till att de nödvändiga experterna och hantverkarna deltar i processen. På så sätt undviker vi att förlora viktig information och tid på vägen.

Vi håller budget och schema
Vi håller budgeten vi har kommit överens om. Vi är tillräckligt professionella för att planera arbetet noggrant så att det inte blir några obehagliga ekonomiska överraskningar. Vi tar ansvar för hela projektet och därmed också för att hålla tidsplanen. Vi vet att detta är viktigt för ditt företag!

 

Läs mer om processen

Kontakt

Hitta ditt företagscenter

HTH har återförsäljare och butiker över hela Sverige, så du kan enkelt komma i kontakt med oss.

Hitta ditt företagscenter